Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Řidič dodávky přejel do protisměru a čelně se střetl s osobákem, čtyři lidi skončili v nemocnici

K vážné nehodě došlo na silnici mezi Čachrovem a Gerlovo Hutí na Klatovsku, kde se čelně střetly dva vozy. Vrtulník z místa transportoval do nemocnice dvě ženy se středně těžkými zraněními. V nemocnici skončili i další dva lidé. Hlavní silnice I/27 z Plzně přes Klatovy do šumavské Železné Rudy byla zhruba pět hodin uzavřená.

„Vozidlo tovární značky Ford Transit jelo ve směru od obce Železná Rudu na obec Javorná. Z dosud nezjištěných příčin v levotočivé zatáčce přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s osobním vozidlem tovární značky Renault Clio jedoucí od obce Javorná na obec Železná Ruda,“ popsala průběh nehody policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Při nehodě se zranili čtyři lidi „Vrtulník z místa transportoval dvě ženy ve věku zhruba 50 a 70 let se středně těžkými zraněními a při vědomí na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice," uvedla Andrea Divišová z krajské záchranky. Další dvě osoby utrpěly lehčí zranění a sanitky je převezly do Klatovské nemocnice.

„U řidiče Fordu Transit byl alkohol vyloučen, u řidičky z druhého vozu byl vyžádán odběr krve," dodala Šmaterová. Odhadovaná škoda je kolem 200 000 korun. V jednom z vozů cestoval i pes, o kterého se postarala Městská policie Železná Ruda, doplnili hasiči.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky dopravní nehoda, vážná nehoda, přejel do protisměru, čelní střet, Železná Ruda, Klatovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič dodávky přejel do protisměru a čelně se střetl s osobákem, čtyři lidi skončili v nemocnici  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.