Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Policisté ukončili pátrání po totožnosti ženy v souvislosti s tragickou nehodou na železnici

, aktualizováno 2. srpna 2023, 10:47

Kriminalisté již znají totožnost chodkyně, po které pátrali v souvislosti s úterní tragickou nehodou, ke které došlo na železniční trati mezi Stříbrem a Vranovem, kde vlak usmrtil neznámou ženu. Policie žádala o pomoc s identifikací paní s deštníkem, kterou zachytila kamera v městském parku u stadionu ve Stříbře.

Podle informací Plzeňské Drbny mělo pátrání spojitost s tragickou nehodou, při níž vyhasl lidský život. „Přijali jsme oznámení o srážce osoby s vlakem na železniční trati vedoucí z obce Stříbro do obce Vranov. Osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem, pravděpodobně se jedná o sebevraždu. Nikdo jiný zraněn nebyl, věc si na místě převzal vyšetřovatel," informovala policejní mluvčí Iva Vršecká.

„Ve vlaku cestovalo odhadem 200 lidí,“ doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. Podle webu Českých drah srazil ženu v kolejišti rychlík Západní expres jedoucí z Chebu do Prahy. Doprava v úseku Stříbro a Vranov u Stříbra byla na zhruba 2,5 hodiny zastavena.

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, neznámá žena, odhalení totožnosti, tragická nehoda, nehoda na železnici, Tachov, Stříbro

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Policisté ukončili pátrání po totožnosti ženy v souvislosti s tragickou nehodou na železnici  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.