Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Agresivní opilec si nejprve troufal na strážníky, poté si při úprku ze záchytky rozbil hlavu

Doslova pořádný bolehlav si po alkoholovém dýchánku užil agresivní muž, jenž dělal nepořádek v Borském parku v Plzni. Usměrnit se ho snažili městští policisté. On jim však jen nadával a pokusil se je napadnout. Nezklidnil se ani po převozu na záchytku, ze které se neúspěšně pokusil o útěk.

Někomu alkohol opravdu nesvědčí, o čemž se přesvědčili strážníci v Borském parku v Plzni, kde tropili nepořádek dva muži. Zatímco jeden z nich se umoudřil a odešel pryč, druhý začal na hlídku vulgárně halekat.  

„Po tom, co u něj strážníci provedli dechovou zkoušku a na obrazovce přístroje se ukázala hodnota 2,92 promile alkoholu v dechu, se agresivní opilec rozhodl, že ve svém alkoholovém oparu bude útočit na jednoho ze strážníků. Jeho chování tak vyústilo v použití donucovacích prostředků a v rozhodnutí, že noc stráví na protialkoholní záchytné stanici,“ popsala mluvčí plzeňských strážníků Tereza Schliková.

Ani po převozu na záchytku se ale muž neuklidnil. Dál kladl odpor a jeho agresivita se stále stupňovala. Nakonec se mu podařilo hlídce vysmeknout. K jeho smůle ale zavrávoral a při pádu si poranil hlavu. „Dále tak jeho cesta pokračovala i přes jeho přetrvávající agresi vůči všem v jeho blízkosti do nemocnice, a teprve poté mohl být umístěn zpět na záchytku. Za své jednání byl muž  odměněn příkazovým blokem s adekvátní finanční částkou,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky opilý muž, agresivní muž, napadl policisty, napadl strážníky, nadával, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec si nejprve troufal na strážníky, poté si při úprku ze záchytky rozbil hlavu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.