Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Opilý muž vyváděl poblíž divadla, své představení zakončil šipkou do popelnice

Velmi nepěkný pohled se naskytl kolemjdoucím, kteří procházeli poblíž Divadla J.K. Tyla v Plzni. Silně opilý muž tam bušil do popelnice a hlasitě u toho pokřikoval. Svůj výstup zakončil střemhlavým skokem do odpadků. K jeho smůle viděli celé jeho vystoupení strážníci městské policie. V hledáčku policie se ocitl i další muž, který se rozhodl hodně svérázně vypořádat s nepořádkem u kontejnerů a smetí zapálil.

Na kolemjdoucí lidi nepříjemně pokřikoval šestadvacetiletý muž poblíž Divadla J. K. Tyla. Opakovaně mlátil do odpadkového koše až nakonec skočil do popelnice. Po chvíli se z ní doslova vyhrabal a odešel pryč. „Svědkem estrády ale byli i strážníci a muže odcházejícího z místa dostihli. Provedli u něj dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem 3,04 promile. Své chování neměl absolutně pod kontrolou,“ popsala mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová. Zbytek dne strávil opilec na záchytce.

Městští policisté se zabývali také případem čtyřicetiletého Plzeňana, kterému došla trpělivost s nepořádkem u popelnic v Kotíkovské ulici. Odpadky ale nehodil do kontejneru, nýbrž je zapálil. Odér páleného smetí rozhodně nepotěšil jeho sousedy a další místní obyvatele. 

„Informovali tísňovou linku a na místo mířila hlídka, která muže posléze přiměla oheň uhasit. Přestupkem proti veřejnému pořádku, ze kterého je muž podezřelý se bude zabývat věcně a místně příslušný orgán,“ uzavřela Pužmanová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky nepořádek u popelnic, dělal nepořádek, obtěžoval kolemjdoucí, opilý muž, pálení odpadků, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž vyváděl poblíž divadla, své představení zakončil šipkou do popelnice  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.