Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

ANKETA: Spojí nový prezident rozdělenou společnost?

V pořadí čtvrtou hlavou státu v samostatné historii českého státu se stane generál Petr Pavel. Bývalý člen armády porazil ve druhém kole Andreje Babiše, když získal přes 3,3 miliony hlasů. Prezidentské kampaň ale přinesla mnoho emocí a útoků, která ještě více prohloubila příkopy ve společnosti. Podaří se podle Pavlovi spojit lidi?

Plzeňský kraj ovládl ve volbách Petr Pavel, neuspěl pouze na Tachovsku. Hejtman věří, že se vyhrocená atmosféra brzy uklidní

Ve druhém kole prezidentských voleb zvítězil v Plzeňském kraji generál ve výslužbě Petr Pavel. Největší úspěch si připsal v samotné Plzni, kde získal 63,67 procenta hlasů. Neuspěl paradoxně na rodném Tachovsku, kde získal 43,71 procent. Volební...

 

„Rozumím i tomu, že se mnozí teď cítí zklamaní, protože jejich favorit nevyhrál. Ale zároveň také vnímám to, že v této zemi nevidím vítězné, nebo poražené voliče. Vidím, že v této volbě vyhrály hodnoty. Vyhrály hodnoty jako pravda, důstojnost, respekt a pokora," řekl Petr Pavel ve svém projevu po vítězství. „Musíme společně přesvědčit všechny občany této země, že návrat k těmto hodnotám a návrat normální smysluplné komunikace nám výrazně pomůže výrazně zlepšit kvalitu života v této zemi,"popsal svůj plán Pavel.

Spojí nový prezident rozdělenou společnost?

Celkem hlasovalo78 čtenářů

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky anketa, prezidentské volby, volba prezidenta, Petr Pavel, Andrej Babiš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Na ceduli dámy nápis už táhni bureši, snad má na druhé straně nápis vzhůru pávku. Na druhé ceduli pán konec lží, jak to asi vysvětlil Pávek svým rodičům kteří mu tak dobře vysvětlili obsazení Československa vojsky varšavské smlouvy r68 jak psal při vstupu do KSČ ve svém životopise viz načteném na xtv. Petr obránce východu, míru a sociální rovnosti, Pavel(šavel) žoldnéř západu. Manželka soudružka podplukovnice politručka. O dnešní době na YT U rádio Martina Kociánová 3 minuty o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, omezování svobody slova. Tak hlavně ta pravda a láska, soudruzi soukmenovci rozdělili Československo, zhasli a rozkradli, sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám, viz seriál Devadesátky včetně dokumentu Dvořákové, rychečtí, střížové, mrázkovci, redlrakušanovci, feriovci, danuschovci, návrat devadesátek viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, písně Karel Kryl Demokracie, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Klus Pánubohu do oken, Mám jednu ruku dlouhou, Sami, Nightwork píseň pro obyvatele města Prahy... Film Už je zase tady'(není to o pávkovi) Příběh Kmotra agent StB Mrázek, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, vše o mafii která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek, komediantů, válečných trpaslíků neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele země kde žijí jak vidíme i u nás. Film Hlava 22, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, Forest Gump, Četa, Erin Brockovich, Vlk z Wall Streetu, Kmotr... O jejich dnešní vàlce Prof John J Mearsheimer university Chicago, na YT Matěj Gottwald, české titulky.

Neděle, 29. ledna 2023, 12:51Odpovědět

ANKETA: Spojí nový prezident rozdělenou společnost?  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.