Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič osobáku zemřel po čelním střetu s tramvají, nejspíš za volantem těsně před tragédií zkolaboval

K velmi vážné nehodě vyjížděly všechny záchranné složky. Řidič osobáku ve Vejprnické ulici v Plzni vjel na koleje a srazil se s protijedoucí tramvají. O jeho život bojovali i svědci, kteří zahájili okamžitou resuscitaci. Muž však utrpěl velmi rozsáhlá zranění, kterým po převozu do nemocnice podlehl. Příčinou nehody bylo zřejmě srdeční selhání, které postihlo muže těsně před havárií.

„Řidič narozený v roce 1957 jedoucí vozidlem Ford Focus ulicí Vejprnická směrem na Skvrňany z dosud přesně nezjištěných příčin vyjel vlevo mimo komunikaci na tramvajový pás, kde se čelně střetl s protijedoucí tramvají,“ uvedl policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Jako první začal muže resuscitovat záchranář, který jel zrovna do práce. „Převzali jsme si do péče muže, u kterého pravděpodobně předcházela náhlá zastává oběhu dopravní nehodě,“ upřesnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. I přes veškerou snahu lékařů ale muž později v nemocnici zemřel. Jestli byla příčinou nehody opravdu srdeční zástava určí nařízená soudní pitva. Nikdo z cestujících v tramvaji podle záchranářů nepřišel k úrazu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda, smrtelná nehoda, střet auta s tramvají, nehoda tramvaje, srdeční selhání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku zemřel po čelním střetu s tramvají, nejspíš za volantem těsně před tragédií zkolaboval  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.