Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Policie pátrala po pohotovém svědkovi. Zakročil proti muži, který obtěžoval na nádraží nezletilé dívky

Velmi pohotově se zachoval svědek, který se zastal dvou nezletilých dívek na nádraží ve Stodu na jižním Plzeňsku. K slečnám přistoupil cizí muž a nabízel jim peníze výměnou za pohlavní styk. Muž z fotografií ho nicméně upozornil, aby nechal děvčata na pokoji. Dotyčný z místa posléze odešel. Případem se už zabývá policie.

Případem svádění k pohlavnímu styku se zabývají plzeňští kriminalisté. K incidentu došlo 31. října před pátou hodinu odpolední na nádraží ve Stodu. „V prostoru před budovou vlakového nádraží přišel ke dvěma nezletilým dívkám muž a nabízel jim peníze za sex. Muž na fotografii se na nástupišti nezletilých dívek zastal a pachatele upozornil, ať děvčata nechá být. Policisté by k případu tohoto důležitého svědka potřebovali vyslechnout,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Policisté se proto obrátili s prosbou na veřejnost a během krátké doby se podařilo muže dohledat. „Děkujeme veřejnosti za poznatky, totožnost svědka je nám již známá," dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání po svědkovi, obtěžování nezletilých, svádění k pohlavnímu styku, obtěžování, relace na svědky, Stod, sex, Plzeňský kraj, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po pohotovém svědkovi. Zakročil proti muži, který obtěžoval na nádraží nezletilé dívky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.