Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policejní auto totálně sešrotoval při dramatické honičce u dálničního přivaděče cizinec v kradené dodávce

Hodně divokou honičku s rychle ujíždějícím automobilem zažili policisté z Plzně. Rokycanskou třídou se řítil cizinec v kradeném voze a mířím směrem na dálnici D5. Na výzvy k zastavení vůbec nereagoval. Policisté se proto rozhodli, že mu přehradí cestu služebním autem. Muž za volantem ale sešlápl plyn a pokusil se zátaras prorazit.

K velmi vážné nehodě došlo dnes před třetí hodinou ráno. Všemu předcházelo oznámení o krádeži auta na Rokycanské třídě v Plzni. Podle informací policie se měl muž snažit z města odjet a mířil směrem na Prahu. „Na místo okamžitě vyjelo několik policejních hlídek, včetně hlídky dálničního oddělení, které začaly vozidlo pronásledovat. Řidič na výzvy k zastavení nereagoval,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Muž se marně pokoušel hlídku setřást. Nakonec ho zastavil až policejní zátaras ze služebního auta, do kterého v plné rychlosti naboural. V tu chvíli nemohl tušit, jestli uvnitř nesedí policisté, kteří by jistě nedopadli dobře. K velkému štěstí byl ale vůz prázdný. Zranění však utrpěl řidič dodávky a skončil v nemocnici. Podle informací webu Krimi Plzeň se mělo jednat o Poláka. 

„Policistům se podařilo řidiče omezit na osobní svobodě na silnici číslo 27 ve směru na Klatovy v blízkosti sjezdu na dálnici. Muž nebyl pod vlivem alkoholu ani jiných návykových látek,“ doplnila mluvčí. Případem se policisté nadále zabývají.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky policejní honička, nehoda policejního auta, cizinec v kradeném autě, pronásledování, zdemolované auto, Plzeň, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní auto totálně sešrotoval při dramatické honičce u dálničního přivaděče cizinec v kradené dodávce  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.