Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidička zemřela po nárazu do stromu, pravděpodobně za volantem těsně před tragédií zkolabovala

Ačkoli se nehoda na Klatovsku nezdála na první pohled tak vážná, nacházela se na místě těžce zraněná žena. Na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Plzni ji transportoval vrtulník. I přes veškerou snahu lékařů řidička těžkým zraněním podlehla. Podle neoficiálních informací byla příčinou nehody náhlá změna zdravotního stavu.

Včerejší nehoda na Klatovsku má tragický závěr. Vrtulník letecké záchranné služby devětačtyřicetiletou ženu ve vážném stavu a se zajištěnými dýchacími cestami převezl do fakultní nemocnice, kde později zemřela. Informaci dnes potvrdila policejní mluvčí Iva Vršecká.

„Žena jela s vozem značky Renault ve směru od obce Nezamyslice na Kajenice. Vjela do protisměru, kde narazila s vozidlem do stromu,“ doplnila policistka Dana Ladmanová. Hasiči na místě připravili plochu pro přistání vrtulníku. „Odpojili jsme akumulátor vozu, provedli protipožární opatření a pomohli s transportem zraněné osoby do vrtulníku," popsal mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Škodu vyšetřovatelé odhadli na 50 000 korun. Podle neoficiálních informací mohlo nehodu způsobit náhlé zhoršení zdravotního stavu řidičky, policie to ale nepotvrdila. Zjišťováním okolností nehody se dál zabývá.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky smrtelná nehoda, náraz do stromu, tragická nehoda, havárie, okres Klatovy, Fakultní nemocnice Plzeň, Renault, Nezamyslice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička zemřela po nárazu do stromu, pravděpodobně za volantem těsně před tragédií zkolabovala  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.