Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zfetovaný muž se dobýval do odstavené tramvaje, neměl boty a vydával zvuky jako malé dítě

Velmi pernou službu za sebou mají plzeňští městští strážníci, kteří se museli potýkat hned se dvěma velmi zmatenými muži. Ten první měl v sobě pořádný koktejl drog a usmyslel si, že se pokusí dostat do uzavřené tramvaje. Druhý muž se zase toulal v cizím domě a stěžoval si, že mu není dobře.

O pořádný rozruch se postaral čtyřicetiletý muž, který se pohyboval na náměstí Milady Horákové v Plzni. „Muž se nejprve pokoušel bosý dostat do odstavené uzavřené tramvaje, opakovaně se snažil vejít do kolejiště a silnice, v čemž mu strážníci zabránili. Muž se neorientoval v čase ani prostoru a vydával různé zvuky jako malé dítě. Test na přítomnost drog v těle ukázal pozitivní výsledek na metamfetamin, amfetamin a THC,“ uvedla mluvčí městských strážníků Jana Pužmanová.

Dotyčný nakonec skončil v péči zdravotníků. Stejně dopadl i další sedmašedesátiletý senior, který taktéž působil zmateným dojmem. Policisté našli muže po půl čtvrté ráno na chodbě jednoho z domů na Lochotíně. Potíž byla v tom, že v tomto objektu muž vůbec nebydlel.

„Senior, kterého strážníci takto objevili, působil velmi zmateným dojmem. Vůbec nevěděl, kde se nachází, jaký je měsíc a uváděl, že se necítí být zdravotně v pořádku. Hlídka z toho důvodu zavolala k muži zdravotnickou záchrannou službu. Do příjezdu záchranářů pak kontrolovala jeho základní životní funkce,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB: Milujeme plzeňské tramvaje/Johan Braun

Štítky krimi, zfetovaný muž, zmatený muž, městská policie, dobýval se do tramvaje, Milada Horáková, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný muž se dobýval do odstavené tramvaje, neměl boty a vydával zvuky jako malé dítě  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.