Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Soutěž o nejhezčí vánoční výzdobu zná své vítěze, zabodovaly načančané domy i lodžie

Loňský testovací ročník soutěže o nejkrásnější tachovskou vánoční výzdobu byl velmi spontánní nápad a všechny velmi překvapilo, kolik lidí se do ní přihlásilo. Kategorie byly hned tři. Nejhezčí balkon, provozovna a rodinný dům. Pro velký zájem se soutěž uskutečnila znovu a opět s velkým zájmem.

„Nápad na vyhlášení soutěže přišel ze dne na den a nebylo mnoho času na přípravu pravidel a propagaci soutěže. Proto jsme se rozhodli jen pro vyhlášení zkušebního nultého ročníku. Mám velkou radost, že se Tachováci do soutěže zapojili a přál bych si, aby nám ve městě vznikla nová tradice a podpořila se zdravá přátelská soutěživost mezi majiteli nemovitostí,“ uvedl předloni místostarosta Jan Straka (Za lepší Tachov). Jeho přání se nejspíše naplní, jelikož se i tentokrát Tachováci aktivně zapojili.

Každá z kategorií našla své soutěžící a lidé posílali fotky svých načančaných balkonů, domů nebo provozovny. Nejkrásnější lodžii měli obyvatelé bytu v nejvyšším patře domu v ulici Jana Ziky. Nejvíce hlasů v kategorii výzdoba provozovny či sídla organizace udělila porota základní škole v Hornické ulici. Radovat se mohou i majitelé rodinného domu v ulici Prokopa Velikého, jejichž nazdobený dům porotu taktéž uchvátil. „Speciální poděkování poroty pak obdržela ulice Ve Vilkách, ze které bylo přihlášeno hned několik velmi kvalitních výzdob,“ uzavřela radnice.

Vední Tachova doufá, že se jí díky podobným akcím podaří udělat město hezčím. Až se oteplí mohou lidé opět ukázat svou kreativitu v anketě a nejkrásnější květinovou výzdobu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto město Tachov

Štítky vánoční výzdoba, soutěž, anketa, Vánoce, Tachovsko

Soutěž o nejhezčí vánoční výzdobu zná své vítěze, zabodovaly načančané domy i lodžie  |  Tachovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.