Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kamion na dálnici D5 smetl dodávku, která zastavila z důvodu poruchy v pravém jízdním pruhu

Kamion se střetl s dodávkou na 66. kilometru dálnice D5 ve směru na Rozvadov. Po srážce skončila dodávka převrácená na boku. V péči záchranářů skončil jedenatřicetiletý řidič nabourané dodávky. Dálnice byla průjezdná jedním pruhem.

„Jeden řidič utrpěl lehčí zranění, záchranáři ho transportovali do Rokycanské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Nehoda se stala v okamžiku, kdy řidič dodávky zastavil vlivem poruchy v pravém jízdním pruhu. Do dodávky následně zezadu narazil kamion, který řídil sedmačtyřicetiletý muž. Dodávka se vlivem nárazu převrátila na bok a skončila mimo komunikaci. Alkohol u obou řidičů negativní,“ informovala o nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová. Průjezdný zůstal pouze jeden jízdní pruh. Dva pravé jízdní pruhy byly asi hodinu neprůjezdné. V místě se tvořily kolony.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky Nehoda na dálnici D5, střet dodávky s kamionem, nehoda, D5, převrácená dodávka, Dálnice D5, Rozvadov, Rokycanská nemocnice, a.s., dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion na dálnici D5 smetl dodávku, která zastavila z důvodu poruchy v pravém jízdním pruhu  |  Rokycansko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.