Pondělí, 13. října 2025, 16:02
Péče o pivo je věda, zvlášť když jde o řemeslné. Záleží na každém detailu – od sanitace po techniku čepování. Ne každý podnik to ale zvládá. O to důležitější je práce školitelů, jako je Jiří Bittner ze svijanského pivovaru.
Středa, 24. září 2025, 16:01
Už potřetí se v Tachově koná oblíbený Sousedský food festival – letos poprvé přímo na náměstí a s přídomkem „na víně“. Návštěvníky láká na poctivá jídla z celého světa podle rodinných receptů, poctivou domácí kuchyni, nabídku kvalitních vín přímo...
Středa, 3. září 2025, 09:30
Nový školní rok s sebou přináší návrat do zajetých kolejí. Někdy se po prázdninovém volnu do běžných školních dní těžce vrací, zejména dětem. Rodičům zase počátek září přináší výzvu v podobě opětovného nastavení pravidelného režimu – od...
Sobota, 2. srpna 2025, 18:02
Zodpovědněji teď přistupují Češi v restauracích ke konzumaci alkoholu. Podle průzkumu Plzeňského Prazdroje v současnosti téměř dvě třetiny návštěvníků hospod a barů kombinují alko a nealko nápoje, objednají si k drinku malé občerstvení nebo pijí...
Neděle, 9. března 2025, 06:45
Bavorské pivo se točilo v legendárních plzeňských hospodách od šedesátých let 19. století. I když se vařilo v Plzni, tehdy se mu ještě neříkalo Prazdroj a ani plzeňské pivo. Označovalo se za bavorské, protože se místní pivo vařilo podle bavorského...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.