Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pavel Francouz přiveze příští týden do své milované Plzně Stanleyův pohár

Příští týden v pátek 22. července si hokejový brankář Pavel Francouz užije oslavy zisku Stanleyova poháru v rodné Plzni. Dvaatřicetiletý gólman získal slavnou trofej v červnu v dresu Colorada a bude mít stejně jako ostatní spoluhráči pohár na 24 hodin k dispozici. Vedle soukromé oslavy ukáže Stanley Cup i fanouškům.

„Jsem natěšený, bude to výjimečný zážitek. Pohár chci ukázat rodině a kamarádům, ale pochopitelně také co největšímu počtu fanoušků," řekl nadšeně Pavel Francouz. S hokejovými příznivci se potká v pátek odpoledne na nádvoří Plzeňského Prazdroje, kde bude od 13 do 16 hodin připraven i doprovodný program. Vstup bude zdarma.

Fanoušky čekají soutěže v hokejových dovednostech, zóna s herními konzolemi nebo škola čepování piva. „Naším cílem není sterilní slavnost, ale živé odpoledne pro všechny sportovní nadšence. Chceme společně oslavit výjimečný úspěch výjimečného sportovce," uvedl David Trávníček ze společnosti Sport Invest, která Francouze zastupuje a akci organizuje.

Fanoušci budou mít možnost zakoupit si suvenýry s tematikou Stanley Cupu a tradičně bude příležitost se s pohárem vyfotit. „Každým dnem mi sice přibývá povinností a příprav s akcí spojených, ale já si to užívám. Jsem rád, že slavit s fanoušky budu právě v pivovaru, který k Plzni neodmyslitelně patří. A rád bych pohár na místo dovezl historickým americkým džípem, protože i tento symbol mám s naším městem spojený. Těším se, že se potkám s velkým množstvím fanoušků,“ dodal Francouz.


Pavel Francouz navštívil v pátek plzeňskou radnici, foto: Adriana Jarošová

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto The National Hockey League

Štítky Pavel Francouz, hokej, NHL, Colorado, Stanley Cup, HC Škoda Plzeň, slavnost, Colorado Avalanche, Plzeňský Prazdroj, a. s., SPORT INVEST International, a.s., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Francouz přiveze příští týden do své milované Plzně Stanleyův pohár  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.