Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Hokejisté Plzně jedou dál na vítězné vlně, Zlín porazili 4:1

Do 13. kola hokejové extraligy nastoupili indiáni na domácím ledě proti Beranům ze Zlína. Už od začátku si vedli velmi dobře a skóre otevřeli už po 87 vteřinách hry. Modrobílí měli celou dobu jasnou převahu a oprávněně se mohou radovat z páté výhry v řadě.

Plzeň už na začátku zápasu ukázala, kdo je favoritem. Ani ne minutu a půl od úvodního hvizdu otevřel skóre domácí Jakub Kindl, který přesně mířil nad beton zlínského gólmana. Hosté se také dostali do několika zajímavých šancí, žádnou ale nedokázali proměnit.

Ve druhém dějství dokázal srovnat Tomáš Mikúš, jeho střelu musel však potvrdit videorozhodčí. Stav 1:1 dlouho nevydržel. Západočeši se do vedení rychle vrátili díky zvládnuté přesilovce. Ruce nad hlavu tentokrát radostně zvedal Gustaf Thorell.

Třetí třetina potvrdila kvality domácího celku. V 51. minutě krátce po vhazování skóroval dělovkou Ludwig Blomstrand. Na konečných 4:1 zvýšil náskok domácích Milan Bulíř.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, Zlín, PSG Zlín, Extraliga ledního hokeje, Jakub Kindl, Tomáš Mikúš, Gustaf Thorell, Ludwig Blomstrand

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Plzně jedou dál na vítězné vlně, Zlín porazili 4:1  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.