Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Návrat po reprezentační pauze se indiánům vůbec nepovedl, Dynamu podlehli 4:1

Modrobílí se do zápasového procesu vrátili přesně po týdnu. Kvůli reprezentační akci se extraligový běh na chvíli zastavil, kluby si mohly na několik dní vydechnout. Právě před vypuknutím pauzy museli Západočeši překousnout tři porážky v řadě. Bohužel nástup do zápasu na ledě Pardubic nevyšel podle jejich očekávání.

„Bude to bojovné utkání, Pardubice na to mají postavené mužstvo. Ačkoliv se výsledkově zvedly, pořád asi nejsou v tabulce tam, kde by chtěly být. Půjdou do toho úplně na krev,“ uvedl v rozhovoru před zápasem útočník Petr Straka.

Situaci odhadl velmi dobře. Tři minuty před koncem první třetiny využil domácí tým početní převahu, kdy puk za záda Dominika Frodla poslal Jan Mandát. Do šaten tak plzeňský celek odcházel se ztrátou jedné branky.

I ve druhé třetině plzeňští nestíhali tempu domácího týmu, který se dostával více do šancí, tu ve 30. minutě dokázal proměnit Vladimír Svačina. Konec druhého dějství žádný další gól nepřinesl.

Začátek třetí třetiny přinesl obrovskou šanci pro Matyáše Kantnera, prostřelit brankáře se mu však nepodařilo. Stačily ale pouhé dvě minuty a opět se radoval tým domácích. Tím výprask od Dynama ještě zdaleka nekončil, pět minut před koncem zápasu zvedl skóre na 4:0 Matěl Blümel. Pachuť z prohry snížil alespoň v závěru zápasu Milan Gulaš. Poslední minuty dohrával hostující tým bez brankáře, na výsledku se však nic nezměnilo, konečné skóre 4:1.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Milan Podpera

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, Pardubice, HC Dynamo Pardubice, Petr Straka, Dominik Frodl, Vladimír Svačina, Milan Gulaš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Návrat po reprezentační pauze se indiánům vůbec nepovedl, Dynamu podlehli 4:1  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.