Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Plzeň rozstřílela Pardubice 5:2, indiánům se vydařilo i druhé utkání po nucené pauze

Indiánům se na výbornou vydařilo i druhé utkání po restartu extraligy. Dnes porazili na domácím ledě Dynamo Pardubice suverénním způsobem 5:2. Už v neděli rozstříleli indiáni nekompromisně Litvínov 4:1 a střelecké žně to byly i tentokrát. Jedná se o šestou výhru Plzně v řadě.

Už ve druhé minutě otevřel skóre Filip Suchý, když se trefil mezi betony pardubického gólmana. Asistenci si připsal Jaroslav Kracík. Až do konce třetin žádný další gól nepadl. Ovšem druhá třetina patřila domácím. Ve 24. minutě se kapitán Milan Gulaš vymotal zpoza branky až na osu hřiště a tvrdou ranou zavěsil k levé tyči. Tentokrát mu asistoval Jakub Pour.

Hosté odpověděli ve 27. minutě, kdy se trefil Robert Kousal ihned po buly. Napálil puk rovnou do horního rohu plzeňské branky. O minutu později šli hosté do tří a Plzeň trestala. Brankáře Kantora dokonale zmátl Pavel Musil po přihrávce Luboše Roba a zvyšoval tak na 3:1.

A plzeňská paráda pokračovala dál i při vlastním oslabení. Petr Straka dostal od Viktora Langa přihrávku z obranného pásma na útočnou modrou a krásnou dělovkou poslal puk do branky. Druhá třetina končila za stavu 4:1 pro Plzeň.

Hostům se podařilo snížit ve 49. minutě, kdy po přihrávce Matěje Blümela střílel k tyči Vladimír Svačina. Úplně v samotném závěru utkání se ještě jednou radovali hráči Plzně, kdy úplně v poklidu dovezl Petr Straka kotouč do opuštěné branky Rardubic a zvýšil tak na konečných 5:2. 

Ohodnoť článek

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, Dynamo Pardubice, FC Viktoria Plzeň, FK Pardubice, HC Verva Litvínov, HC Dynamo Pardubice, Petr Straka, Jaroslav Kracík, Filip Suchý, Milan Gulaš, Robert Kousal, Pavel Musil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeň rozstřílela Pardubice 5:2, indiánům se vydařilo i druhé utkání po nucené pauze  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.