Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Indiáni doma porazili Mladou Boleslav v dramatické bitvě 4:2

Indiáni nastoupili dnes na domácím ledě ke svému třetímu duelu v novém extraligovém ročníku, do Plzně zavítal celek BK Mladá Boleslav. Západočeši si po povedeném a týmovém výkonu připsali na své konto za vítězství 4:2 další tři body do tabulky!

„Byli jsme polovinu utkání horším týmem, Boleslav hrála velmi aktivně, čímž nám dělala velké problémy. My jsme se jim nedokázali rovnat v bruslení, naopak je pravdou, že jsme je nepustili do žádné vyložené šance, ty jsme naopak měli my. Byli jsme velmi efektivní, díky tomu jsme si vytvořili dostatečný náskok,“ nešetřil kritikou na úvod zápasu trenér HC Škoda Plzeň Jiří Hanzlík.

„V závěru druhé periody a na začátku třetí třetiny hráči pochopili, jak se s aktivní hrou hostů poradit, zjednodušili jsme hru v obranném pásmu a hra se opticky vyrovnala. Boleslav dnes hrála výborně," dodal trenér.

Branky a nahrávky: 23. Eberle (Straka, Vráblík), 29. Budík (Eberle, Straka), 33. Mertl (Gulaš, Suchý), 43. Mertl (Gulaš, P. Musil) – 28. Ševc (Najman), 52. P. Kousal (Najman). Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2.

Ohodnoť článek

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, Mladá Boleslav, BK Mladá Boleslav, Jiří Hanzlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni doma porazili Mladou Boleslav v dramatické bitvě 4:2  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.