Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fotbalová Plzeň odtajnila soupisku pro Ligu mistrů, jsou na ní Kopic s Klimentem, Cadu a Dedič chybí

Viktoria Plzeň zveřejnila soupisku pro nadcházející utkání s Barcelonou, Interem Milán a Bayernem. Figurují v ní i jména zraněných fotbalistů jako je Kopic s Klimentem. Do výběru se naopak nevešli obránci Radim Řezník a Filip Kaša, záložník Cadu a útočník René Dedič.

Kopic a Kliment budou trenérovi Michalu Bílkovi kvůli svalovým problémům chybět minimálně do konce září. Pravý bek Řezník zasáhl do obou zápasů 2. předkola proti Helsinkám, ale od té doby léčí zraněné koleno. Stoper Kaša doplatil na velkou konkurenci v týmu Západočechů podobně jako letní posily Brazilec Cadu a Slovák Dedič. Všichni tři už v této sezoně nastoupili za třetiligové "béčko" Plzně.

Soupisku pro hlavní fázi Ligu mistrů tvoří maximálně 25 hráčů, ale čtyři z nich musí být odchovanci klubu. To v Plzni aktuálně splňuje pouze univerzál Jan Sýkora, takže Viktoria mohla využít pouze 22 míst.

Naprostá fantazie a splněný klukovský sen. Viktoriáni jsou z losu skupiny Ligy mistrů nadšení

Bouřlivý jásot a naprostá euforie zavládla mezi viktoriány po napínavém losování skupin Ligy mistrů. Do Plzně zavítají Bayern Mnichov, FC Barcelona a Inter Milán. Ze zápasů s těmito giganty jsou Západočeši patřičně nadšení i když přiznávají, že...

 

Barcelona, která na úvod nabité skupiny C ve středu přivítá Plzeň na stadionu Camp Nou, nominovala všechny hvězdy v čele s polským kanonýrem Robertem Lewandowským. Katalánci stihli dopsat i nejnovější posily, krajní obránce Marcose Alonsa a Héctora Bellerína.

Velkoplošná projekce v pivovaru

Pro fanoušky, kteří se do Barcelony nechystají, přichystal klub promítání na nádvoří plzeňského pivovaru. Diváci budou moci sledovat zápas od 21 hodin. Součástí doprovodného programu budou i soutěže. K dispozici bude i spousta jídla a pivo přímo od zdroje.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Victoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Liga mistrů, soupiska, René Dedič, Liga mistrů UEFA, FC Barcelona, Radim Řezník, Filip Kaša, FC Bayern München, FC Internazionale Milano, Michal Bílek, Helsinky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Plzeň odtajnila soupisku pro Ligu mistrů, jsou na ní Kopic s Klimentem, Cadu a Dedič chybí  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.