Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Plzeňský klub důrazně varuje své fanoušky před přeprodáváním vstupenek na zápasy Ligy mistrů

Před kupčením s balíčky vstupenek na domácí zápasy Ligy mistrů varuje své držitele permanentek vedení FC Viktoria Plzeň. Do Plzně se chystají věhlasní soupeři jako je Inter Milán, Bayern Mnichov či Barcelona a někteří permanentkáři to pojali jako výbornou příležitost k slušnému výdělku. Krátce po zahájení předprodeje se už na internetu objevily nabídky na přeprodej vstupenek za nemalé sumy.

„Je to věc, na kterou jsme dopředu upozorňovali s apelem na to, aby se k tomu naši fanoušci z řad permanentkářů neuchylovali. Mrzí nás, že jsme několik takových případů ihned zaznamenali,“ informoval mluvčí FC Viktoria Plzeň Václav Hanzlík s tím, že klub už podniká potřebná bezpečnostní opatření, aby spekulacím se vstupenkami předešel.

„Pokud se prokáže, že držitel permanentky ihned po nákupu přeprodává úmyslně balíček za výrazně nadhodnocenou cenu, jsme připraveni v krajním případě těmto lidem permanentky ihned zablokovat a odebrat právo na jejich nákup v nadcházejících sezonách," dodává mluvčí klubu s tím, že klub celou situaci velmi pečlivě monitoruje a je připraven proti těmto překupníkům zasáhnout.

„Apelujeme na všechny fanoušky, aby se koupi těchto balíčků vstupenek od překupníků vyvarovali. Zaprvé za ně zaplatí přemrštěné ceny a nemají žádnou záruku toho, že bude lístek platný. Klub nenese žádnou zodpovědnost za lístky nakoupené na různých internetových serverech či od překupníků,“ zdůraznil mluvčí Hanzlík.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, Liga mistrů, předprodej vstupenek, překupníci se vstupenkami, vstupenka, Liga mistrů UEFA, FC Barcelona, FC Bayern München, FC Internazionale Milano

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeňský klub důrazně varuje své fanoušky před přeprodáváním vstupenek na zápasy Ligy mistrů  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.