Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbalový obránce Filip Čihák se vrací do mistrovské Plzně, podepsal smlouvu na tři roky

Viktoria Plzeň oznámila velký návrat do svých řad. Dvaadvacetiletý obránce se do západočeského celku vrací po angažmá v Pardubicích. Do červenomodrého dresu tak přichází již pátá letní posila. V předchozích dnech klub angažoval navrátilce Václava Pilaře, exkarvinského Kristiho Qose, talentovaného gólmana Martina Jedličku a střelce Jana Klimenta.

Kádr plzeňských viktoriánů posílil útočník Jan Kliment, naposledy působil v polské Wisle Krakov

Čtvrtou letní posilou FC Viktoria Plzeň je útočník Jan Kliment, který naposledy působil v polské Wisle Krakov. V Doosan Areně podepsal kontrakt na dva roky a v nové sezoně oblékne dres s číslem 9.

Nadaný stoper v Plzni odstartoval svou kariéru, když prošel viktoriánskou mládeží. Poté hostoval v Pardubicích, kam minulý rok také přestoupil. S Východočechy slavil postup do nejvyšší tuzemské soutěže a odehrál 46 prvoligových utkání. Na své konto si připsal tři branky a čtyři přihrávky.

Pardubickému celku pomohl Čihák k prvenství ve Skupině o udržení, v níž vstřelil hned dva góly. Nyní se vrací zpět do Viktorie a už zítra se společně s dalšími svěřenci trenéra Michala Bílka zapojí do přípravy. „Filip se dokázal prosadit v první lize, je to velmi perspektivní hráč, který nasbíral potřebné zkušenosti a nyní se vrací, aby u nás zabojoval o místo v prvním týmu,“ okomentoval přestup šéf Viktorie Adolf Šádek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň | Zdroj FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, posila, Filip Čihák, přestup, FC Viktoria Plzeň, FK Pardubice, Václav Pilař, Jan Kliment, Martin Jedlička, FK Viktoria Žižkov, Michal Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový obránce Filip Čihák se vrací do mistrovské Plzně, podepsal smlouvu na tři roky  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.