Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Plzeň je v extázi, fanoušci na náměstí bouřlivě oslavují s viktoriány mistrovský titul

Tisíce fanoušků FC Viktoria Plzeň slavily bouřlivě v centru Plzně společně s fotbalisty už šestý titul ligových mistrů. Hráči přijeli na zcela zaplněné náměstí Republiky v otevřeném autobusu s mistrovským pohárem, se zapálenými vítěznými doutníky a za zpěvu oslavných chorálů.

FOTOGALERIE: FC Viktoria Plzeň MISTŘI

Neděle, 15. května 2022, 21:02

FOTOGALERIE: FC Viktoria Plzeň MISTŘI
FOTOGALERIE: FC Viktoria Plzeň MISTŘI

"Tak jsem první no a co! Kde neskáče není z Plzně hop, hop, hop! Šampióni, šapmpióni, Viktoria Plzeň." Takové a mnohé další chorály doprovázely hráče Viktorie Plzeň, kteří po vyhraném utkání s Baníkem po triumfální jízdě dorazili na náměstí Republiky, kam se už předtím ze stadionu přesunily tisíce fanoušků. Další lidé už na náměstí na své hrdiny netrpělivě čekali.

Autobus s mistry přijel na náměstí z Rooseveltovy ulice, musel se doslova prodírat davem nadšených fanoušků. Hráči si s lidmi podávali ruce. Autobus obkroužil celé náměstí, hráči se pak přesunuli na pódium, aby fanouškům poděkovali a ukázali vítězný pohár. Nechyběly ani divoké tance a zpěv. Oslavy pak pokračovaly na pódiu dalším programem a vyvrcholily obřím ohňostrojem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky FC Viktoria Plzeň, mistrovský titul, utkání s Baníkem, mistři, titul, oslavy titulu, FC Baník Ostrava, Náměstí republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Plzeň je v extázi, fanoušci na náměstí bouřlivě oslavují s viktoriány mistrovský titul  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.