Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Viktoriáni si vezou z Boleslavi cenné vítězství a na vedoucí Slavii ztrácí jeden bod

Lepší výsledek v posledním kole základní části ligy si svěřenci Michala Bílka ani nemohli přát. Do vedení se na hřišti Mladé Boleslavi dostali už ve třetí minutě, kdy se prosadil Milan Havel. Druhý gól přidal v závěru utkání Jan Kopic. Plzeň se tak dál lepí na paty vedoucí Slavii a do pětikolové nadstavby půjdou s jednobodovou ztrátou na vedoucí celek.

Viktoriáni vstoupili do zápasu na výbornou. Za vytrvalého deště hned z první vážnější akce dokázali otevřít skóre. Vyražený balon sebral před vápnem Kalvach, ihned jej poslal zpět před branku a Milan Havel hlavičkou překonal brankáře Šedu.

Zhruba po dvaceti minutách se dostal ke střele zpoza šestnáctky Kopic, jeho dělovka ale zamířila jen do dobře postaveného Šedy. Neuspěli ani Mosquera a Kalvach. Krátce po změně stran se dostal do hlavičky po Mosquerově centru kapitán Hejda, ale jeho Šeda také vychytal. Kopic pak po přiťuknutí Chorého těsně minul roh branky.

Hosté se prosadili zhruba 10 minut před koncem, hlavní rozhodčí ale ještě před střelou odpískal faul na Staňka a hned po rozehrávce naopak skórovali viktoriáni. Jan Kopic zakončoval na malém vápně pěknou kombinaci a pojistil výsledek na konečných 2:0 pro Plzeň.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Mladá Boleslav, FORTUNA:LIGA, SK Slavia Praha, Jan Kopic, Milan Havel, FK Mladá Boleslav, HC Škoda Plzeň, Michal Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni si vezou z Boleslavi cenné vítězství a na vedoucí Slavii ztrácí jeden bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.