Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Viktoriáni hlásí novou posilu do obrany, Libor Holík přichází do Plzně na půlroční hostování

Z Jablonce zamířil do Plzně třiadvacetiletý krajní bek Libor Holík. Již v tomto týdnu se zapojil do tréninku a v sobotu nastoupí v zápase na hřišti v Českých Budějovicích. Holík má za sebou už 121 ligových zápasů a sedm vstřelených branek. Pro plzeňský celek jde o vítanou posilu, neboť se tým potýká s řadou zraněných obránců.

„V obranných řadách máme nyní poměrně dost zraněných hráčů, jsem tedy rád, že se nám podařilo dotáhnout hostování velmi kvalitního a talentovaného hráče, který je připravený okamžitě naskočit do zápasů,“ uvedl generální ředitel klubu Adolf Šádek. Posilu vítá i hlavní trenér Michal Bílek. „S Liborem jsme se setkali již během angažmá ve Zlíně, znám ho a vím, jakého hráče jsme získali. Jde o velmi kvalitní alternativu na kraj obrany či zálohy,“ řekl kouč.

Holík má na svém kontě má rovněž řadu startů v evropských pohárech a mládežnických národních týmech. Českou republiku reprezentoval na posledním EURU jednadvacítek a na Mistrovství Evropy si zahrál také v kategoriích do sedmnácti a devatenácti let. „S Jabloncem jsme na tom v lize byli docela špatně, naopak Viktorka momentálně hraje o nejvyšší příčky, což je pro mě to největší lákadlo. Chci týmu pomoct vybojovat ty nejvyšší příčky,“ doplnil Libor Holík.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, posila, Libor Holík, Plzeň, Jablonec, České Budějovice, Michal Bílek, Česko, Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni hlásí novou posilu do obrany, Libor Holík přichází do Plzně na půlroční hostování  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.