Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Počet diváků na fotbalových stadionech bude opět regulován. Test nebo očkování je podmínkou

Už jen několik dní zbývá do stratu dvou nejvyšších fotbalových lig v tuzemsku. Ligová fotbalová asociace před startem zveřejnila informace k regulaci diváků na stadionu. I v nadcházející sezoně tak bude omezen počet fanoušků na stadionech.

Utkání nejvyšších fotbalových soutěží může navštívit až pět tisíc diváků. U stadionů s větší kapacitou, konkrétně pak s kapacitou nad deset tisíc diváků, pak může být tento počet diváků navýšen až na 50 procent kapacity sedících diváků daného stadionu s tím, že v takovém případě musí být diváci usazeni tak, že mezi nimi bude ponecháno nejméně jedno neobsazené sedadlo.

Všichni diváci musí po dobu pobytu na stadionu mít nasazený respirátor a před vstupem se budou prokazovat dokladem o bezinfekčnosti, kterým může být PCR test ne starší než 7 dní, antigenní test ne starší než 72 hodin, doklad o prodělání nemoci COVID-19 v období předchozích 180 dní či certifikát o dokončení očkování nejméně před 14 dny.

Na rozdíl od minulé sezóny nejsou pro jednotlivé akce vydávána zvláštní pravidla a organizace utkání včetně stanovení maximálního počtu diváků na fotbalových stadionech se řídí všeobecně platnými opatřeními ministerstva zdravotnictví.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, koronavirus, opatření, diváci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počet diváků na fotbalových stadionech bude opět regulován. Test nebo očkování je podmínkou  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.