Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Šéf FC Viktoria Plzeň Adolf Šádek popřel spekulace o vstupu do vedení druholigové Zbrojovky Brno

Spekulace o vstupu do vedení druholigového klubu Zbrojovka Brno rezolutně popřel majitel a generální manažer FC Viktoria Plzeň Adolf Šádek. Některá média přinesla v pondělí večer informaci o tom, že Šádek dlouhodobě jedná s majitelem brněnského klubu Václavem Bartoňkem o pozici ředitele a později i spoluvlastníka.  

„S majitelem Zbrojovky Brno Václavem Bartoňkem mám nadstandardní přátelský vztah, nicméně na vstup do brněnského fotbalu se rozhodně nechystám,“ konstatoval Adolf Šádek, generální ředitel FC Viktoria Plzeň.

„Možná tam došlo ze strany Václava Bartoňka k nějakému nepochopení, ale já jsem v současnosti stoprocentním majitelem klubu FC Viktoria Plzeň a výkonu této funkce věnuji maximální úsilí a veškerou pozornost. Práce máme před zahájením nové sezony více než dost, tyto spekulace bych tedy chtěl tímto prohlášením zastavit a smést ze stolu,“ doplnil Šádek.

V polovině března se stal bývalý generální manažer Šádek jediným držitelem akcií společnosti Viktoria Plzeň 1911, a.s., která klub vlastní. Prezident klubu Tomáš Paclík odešel ze zdravotních a osobních důvodů.

Ohodnoť článek

Foto Ladislav Nussbauer | Zdroj FC Viktoria Plzeň

Štítky Adolf Šádek, generální manažer, majitel klubu, FC Viktoria Plzeň, spekulace, Zbrojovka Brno, FC Zbrojovka Brno, Viktoria Plzeň 1911, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šéf FC Viktoria Plzeň Adolf Šádek popřel spekulace o vstupu do vedení druholigové Zbrojovky Brno  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.