Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FC Viktoria Plzeň bude mít zřejmě nového spolumajitele, ještě to není hotové, vzkazuje vedení klubu

Změny se chystají ve vlastnické struktuře společnosti Viktoria Plzeň 1911, která byla až doposud jediným akcionářem fotbalového klubu FC Viktoria Plzeň. Mělo by dojít k navýšení základního jmění a současný generální manažer Viktorie Adolf Šádek by se měl stát významným podílníkem.

Jako první o situaci v klubu informoval server iSport.cz. Generální manažer Šádek by měl získat poloviční vlastnický podíl, stejně jako klubový prezident Tomáš Paclík. Ten byl až doposud stoprocentním majitelem společnosti Viktoria Plzeň 1911. Základní jmění akciové společnosti by se mělo úpisem 200 kusů nových akcií zvýšit z dvou milionů korun na čtyři. Tyto akcie by měl získat právě Šádek.

„V tuto chvíli nejsou dokončeny veškeré administrativní náležitosti a s tím související interní procesy. Nebudeme tedy prozatím celou věc blíže komentovat. Ve chvíli, kdy dojde k naplnění všech náležitostí, bude klub informovat klubové partnery, kteří jsou jeho dlouhodobou a nedílnou součástí. Stejně tak budou informováni i naši věrní fanoušci a široká veřejnost prostřednictvím médií a klubových kanálů,“ komentoval situaci v kulbu mluvčí FC Viktoria Plzeň Václav Hanzík.  

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, Adolf Šádek, generální manažer, Viktoria Plzeň 1911, Tomáš Paclík, Viktoria Plzeň 1911, a.s., FK Viktoria Žižkov, akcie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FC Viktoria Plzeň bude mít zřejmě nového spolumajitele, ještě to není hotové, vzkazuje vedení klubu  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.