Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jsem šťastný za výhru, fanouškům děkujeme za podporu, řekl po utkání Adriel Ba Loua

Postup do play-off Evropské ligy slaví viktoriáni! Ve třetím předkole porazili ve čtvrtek večer na domácím hřišti dánské SønderjyskE 3:0. Svou první soutěžní branku za Viktorku vstřelil Miroslav Káčer, který společně s dalším střelcem Adrielem Ba Louou zhodnotil zápas. Na tiskové konferenci pak shrnul duel také trenér Adrian Guľa.

Slovenský středopolař byl tím hráčem, který uzavřel střelecký účet zápasu 3. předkola. „S gólem jsem velmi spokojený, ale důležitější je, že jsme to zvládli, vyhráli a postoupili s udrženou nulou vzadu. Toho si vážíme,“ řekl jasně. „Byl to fyzicky náročný zápas, od začátku do konce se hrálo ve vysokém tempu, ale zvládli jsme to dobře. Sem tam jsme měli hru pod kontrolou, občas měl šance soupeř, ale my byli efektivnější,“ pochvaloval si Káčer.

Adriel Ba Loua se pak dočkal své první výhry v evropských pohárech. „Na zápas jsme se těšili. Jsem šťastný, že náš tým zvítězil, protože to dnes hlavně po psychické stránce byl obtížný zápas (po vypadnutí z Ligy mistrů). Myslím si, že jsme odvedli dobrou práci. V dalším kole na to budeme chtít navázat,“ předesílá krajní záložník z Pobřeží slonoviny.

Ten se za Viktorku prosadil už potřetí, ačkoli je stále začátek sezony! „Doufám, že tak budu pokračovat,“ usmál se. „V ten moment jsem byl ve správný čas na správném místě a moc jsem o tom nepřemýšlel, prostě jsem chtěl dostat balon do brány, což se povedlo. Navíc to pomohlo k výhře – co více si přát!“ řekl veselý Ba Loua.

Fanoušci dnes nemohli být přímo v Doosan Areně, ale fandili alespoň za jižní tribunou – a slyšet byli! „Hlavně po gólech,“ všiml si Miroslav Káčer. „Jsme šťastní, že nás podporovali, i když tu nemohli být. Doufám, že příště už to půjde, na tribunách opravdu chyběli,“ vzkázal Adriel Ba Loua.

Nyní už Viktoria Plzeň vyhlíží čtvrté předkolo, které se také odehraje na jeden zápas. „Pro postup uděláme všechno. Budeme makat, vím, že celý tým je připraven a odhodlaný udělat maximum. Známe své silné stránky, díky kterým, doufám, vyhrajeme,“ uzavírá Ba Loua.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Martin Skála

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, 3. předkolo EL, Evropská liga, Miroslav Káčer, Adrián Guľa, Liga mistrů UEFA, Pobřeží slonoviny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsem šťastný za výhru, fanouškům děkujeme za podporu, řekl po utkání Adriel Ba Loua  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.