Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Viktoriáni už znají případné soupeře pro play off Evropské ligy, nejdříve ale musí porazit dánský celek

Svého případného soupeře pro play off Evropské ligy už zná FC Viktoria Plzeň. Pokud by se viktoriánům podařilo příští čtvrtek přejít přes 3. předkolo a porazit dánský celek Sönderjyske, příští zápas by si měli zahrát proti vítězi duelu izraelského celku Hapoel Beer Ševa – Motherwell ze Skotska.

O výběru soupeřů pro play off Evropské ligy dnes rozhodlo losování v Nyonu. Los je tentokrát pro viktoriány celkem příznivý. Narazit totiž mohli v závěrečném předkole Evropské ligy třeba i na AC Milán.

Jestliže FC Viktoria Plzeň příští čtvrtek porazí Dány, další duel sehraje 1. října. Hrát se bude na jeden vítězný zápas na hřišti soupeře. Fanoušci si nemusí zoufat, stadion bude i tentokrát bez diváků.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, 3. předkolo Evropské ligy, play off Evropské ligy, losování, soupeř, Evropská liga UEFA, Skotsko, AC Milan, Nyon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni už znají případné soupeře pro play off Evropské ligy, nejdříve ale musí porazit dánský celek  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.