Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Testy mají v pořádku, přímo z izolace vyrazí viktoriáni na zápas 2. předkola Ligy mistrů

Přímo z hotelu, kde pobývají hráči FC Viktoria Plzeň v řízené izolaci, odletí v úterý do nizozemského Alkmaaru k zápasu 2. předkola Ligy mistrů. Do dějiště zápasu mohou viktoriáni vyrazit na základě negativních testů na koronavirus.

„Všechny testy FC Viktoria Plzeň provedené včera od UEFA byly negatvní. Tým se tak připravuje na zítřejší odlet k duelu 2. předkola Ligy mistrů do Alkmaaru,“ informuje dnes vedení klubu na svém twitteru.

„Po příletu absolvujeme v úterý předzápasový trénink a tiskovou konferenci,“ uvedl Michal Belšán z PR oddělení klubu.

V minulých dnes se v klubu objevily dva případy nákazy koronavirem. Už v pátek absolvoval celý klub testy, které neodhalily žádné nově nakažené osoby. Tým se okamžitě uchýlil do přísné karantény v hotelu bez možnosti návštěv rodinných příslušníků.  

Trenér Adrian Guľa karanténu komentoval s humorem tak, že to mužstvu může jedině prospět. „Máme víc času na videa, tak si to můžeme vše zhlédnout víc do detailu. Pro nás je to velmi podstatný duel, který si chlapci vybojovali a makali na tom celý rok, aby si mohli o Ligu mistrů zahrát. I kdybychom tam měli být déle, tak to vydržíme. Víme, na co se připravujeme a klub udělá maximum, abychom měli ty nejlepší podmínky. Vnímám to tak, že nám to může pomoct,“ konstatoval trenér.

Předkola Ligy mistrů se z důvodu koronavirové epidemie i kvůli nabité termínové listině letos hrají pouze na jeden zápas. Výjimkou je závěrečné play off, které se uskuteční tradičním systémem doma-venku. V případě úspěchu si Plzeň zajistí účast v základní skupině Evropské ligy.

Ohodnoť článek

Foto Martin Skála

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, koronavirus, 2. předkolo Ligy mistrů, testy, karanténa, Liga mistrů UEFA, Alkmaar, UEFA, Evropská liga UEFA, Adrián Guľa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Testy mají v pořádku, přímo z izolace vyrazí viktoriáni na zápas 2. předkola Ligy mistrů  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.