Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Viktoriáni se rozprchli na krátkou dovolenou, už 23. července zahajují letní přípravu

Jen velmi krátkou letní dovolenou mají letos hráči FC Viktoria Plzeň. Rozjeli se na ní ihned po posledním zápase s Libercem, který odehráli minulý týden 8. července. Již ve čtvrtek 23. července se budou hráči hlásit Adrianu Guľovi na startu letní přípravy.

Trenér Adrian Guľa společně se svým realizačním týmem připravil pro každého hráče individuální plán, podle kterého se budou řídit během dovolené. Jde o mix úplného volna a odpočinku s tréninkovými dávkami či speciálním cvičením.

Ve čtvrtek 23. července se pak tým opět sejde. Na programu jsou zátěžové testy, které proběhnou kompletně v prostorách Doosan Areny. První společný a hned dvoufázový trénink je v plánu o den později.

Viktoria bude v přípravě na novou sezonu tradičně využívat domácí prostředí, v tréninkovém areálu v Luční ulici absolvuje i jediné přátelské utkání v ČR s Českými Budějovicemi, které se uskuteční 1. srpna. Na tento zápas budou mít samozřejmě přístup i fanoušci, aby mohli vidět v akci celý tým včetně nových tváří.

Finální část přípravy proběhne tradičně na tréninkovém kempu v Rakousku. Viktoria zde odehraje tři přípravné duely a domů do Plzně se vrátí 14. srpna, tedy týden před plánovaným startem nového ročníku.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň / Jan Kubíček

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, letní příprava, utkání, FC Slovan Liberec, FK Viktoria Žižkov, Adrián Guľa, SK Dynamo České Budějovice, Česko, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni se rozprchli na krátkou dovolenou, už 23. července zahajují letní přípravu  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.