Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

S Mariánem Čišovským se Plzeň naposledy rozloučí v pátek 3. července na Ústředním hřbitově

Poslední rozloučení s fotbalistou FC Viktoria Plzeň Mariánem Čišovským se uskuteční v pátek 3. července 2020. Smuteční obřad začíná v 15:30 ve Velké obřadní síni na Ústředním hřbitově v Plzni.

Páteční smuteční obřad bude veřejný. Přijít se rozloučit s velkým hráčem, skvělým člověkem a naším kamarádem Mariánem Čišovským tak mohou všichni viktoriáni.

„Rádi bychom však jménem rodiny i klubu poprosili všechny příchozí, aby respektovali omezenou kapacitu obřadní síně, do které budou mít přednostní vstup rodinní příslušníci a nejbližší zesnulého,“ uvedlo vedení klubu na svém webu.

Hráč FC Viktoria Plzeň a slovenský reprezentant Marián Čišovský zemřel v neděli po dlouhém, šest let trvajícím boji, na následky nevyléčitelné choroby ALS. 

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky smuteční oznámení, úmrtí, fotbal, FC Viktoria Plzeň, Marián Čišovský, smuteční obřad, pohřeb, poslední rozloučení, hřbitov, Als

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S Mariánem Čišovským se Plzeň naposledy rozloučí v pátek 3. července na Ústředním hřbitově  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.