Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Viktoriáni porazili doma Jablonec 2:0, zvládli skvěle vstup do nadstavby o titul

Další tři body jsou doma! Viktoriáni vítězně vstoupili do nadstavby o titul a v úvodním kole prodloužené části sezony porazili na domácím stadionu Jablonec 2:0. V prvním poločase se po rohovém kopu trefil Tomáš Chorý, pojistku přidal ve druhé části hry Aleš Čermák.

Jako první se do nebezpečnějšího zakončení dostal Aleš Čermák, ale Vlastimil Hrubý jeho pokus lapil. Další závar předvedla Viktorka po rohovém kopu, odražený balon se dostal až k Joelu Kayambovi, ten nacentroval přesně na Lukáše Hejdu, proti němu však hostující gólman předvedl velmi pohotový zákrok.

Z další akce už se ale červenomodří radovali. Aleš Čermák z rohového kopu posadil míč přesně na hlavu Tomáše Chorého a po dlouhé době se s viktoriány mohly radovat i stovky fanoušků, kteří se díky nejnovějším opatřením vlády dostali do hlediště. Před koncem poločasu to ještě zkoušel dělovkou Lukáš Kalvach, ale zeď několika obránců nepropálil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Po hodině hry předvedli Západočeši další pohlednou kombinaci. Aleš Čermák obloučkem přihrál Jeanu-Davidu Beauguelovi, ten vysunul Radima Řezníka a jeho lob konečky prstů vytěsnil brankář Hrubý. Míč se pak ještě odrazil k Joelu Kayambovi, ale tento pokus neskončil mezi třemi tyčemi.

První těžký zákrok vytasil Aleš Hruška v 67. minutě, to když střela Jakuba Považance výrazně zaplavala ve vzduchu, naštěstí domácí gólman byl i na tuto variantu připraven. A tak Viktorka za pár chvil zvýšila své vedení. Ondřej Mihálik přihrál Aleši Čermákovi, ten se šikovně obtočil okolo obránce a svou slabší pravačkou pohotově zavěsil.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, utkání, Jablonec, stadion, vstup, FK Baumit Jablonec, Aleš Čermák, Tomáš Chorý, FK Viktoria Žižkov, Vlastimil Hrubý, Lukáš Hejda, Lukáš Kalvach, Jean-David Beauguel, Radim Řezník, Aleš Hruška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni porazili doma Jablonec 2:0, zvládli skvěle vstup do nadstavby o titul  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.