Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fotbalová liga se vrací za dva týdny, Plzeň čeká prestižní duel se Spartou

Výborná zpráva pro všechny fotbalové fanoušky. Do obnovené Fortuna:Ligy, kterou přerušila v březnu koronavirová epidemie, vlétne už za dva týdny také FC Viktoria Plzeň. Čeká ji mistrovské utkání, do obnovené soutěže vstoupí zápasem na Spartě.

Po více než dvouměsíční pauze se opět rozběhne nejvyšší fotbalová soutěž. Výběr trenéra Adriana Guľy čeká 27. května prestižní duel na Spartě, následně o víkendu 31. 5. přivítají viktoriáni v Doosan Areně Mladou Boleslav. Sezona se bude dohrávat i po 30. červnu, což v úterý rovněž odhlasovali zástupci klubů na Ligovém grémiu LFA.

Na Ligovém grémiu proběhly rovněž volby. Generální manažer Viktorie Adolf Šádek byl i na další období zvolen místopředsedou LFA, na pozici předsedy bude další čtyři roky působit Dušan Svoboda.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Viktoria Plzeň / Martin Skála

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, viktoriáni, Adrián Guľa, liga, Sparta, AC Sparta Praha, 1. česká fotbalová liga, FK Viktoria Žižkov, Dušan Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová liga se vrací za dva týdny, Plzeň čeká prestižní duel se Spartou  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.