Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Viktoria si pojistila kanonýra Tomáše Chorého, prodloužil s Plzní smlouvu do roku 2027

Fotbalový reprezentant Tomáš Chorý bude i nadále oblékat červenomodré barvy. S plzeňským klubem podepsal smlouvu do roku 2027. Devětadvacetiletý útočník přišel do Plzně v roce 2018 ze Sigmy Olomouc a během angažmá na západě Čech oslavil zisk dvou mistrovských titulů.

„Jsem šťastný. Prožívám skvělé období, týmu se daří a tohle je pro mě další důležitý moment. Na všem jsme se s vedením klubu korektně domluvili a vše dopadlo, jak mělo. Když mi Viktorka nabídla novou smlouvu, měl jsem jasno, líbí se tu mně i mojí rodině,“ sdělil Tomáš Chorý. „Obrovsky se těším na další zápasy. Máme skvělé fanoušky, chodí na nás plný stadion a já jim chci i nadále dělat co nejvíce radosti,“ zdůraznil.

„Tomáš Chorý patří k našim klíčovým hráčům. V každém zápas ukazuje svůj obrovský přínos pro náš tým, patří do reprezentačního týmu a podepsání nové smlouvy je i pro nás důležitým krokem,“ řekl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Během svého angažmá v Plzni oslavil Chorý zisk dvou mistrovských titulů, dvakrát si zahrál i nejprestižnější klubovou soutěž Ligu mistrů, kde zaujal například vítěznou a postupovou trefu proti AS Řím, dvakrát se střelecky prosadil i v domácím duelu proti slavné Barceloně. Svými výkony zaujal i reprezentační trenéry, svým gólem přispěl postupu na EURO do Německa a prosadil se i v posledním duelu proti Arménii.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň | Zdroj FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, Tomáš Chorý, podpis smlouvy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoria si pojistila kanonýra Tomáše Chorého, prodloužil s Plzní smlouvu do roku 2027  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.