Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Viktoriáni se chtějí výhrou rozloučit s fanoušky i s kapitánem Romanem Hubníkem

Ve znamení rozlučky s kapitánem Romanem Hubníkem se ponese zápas s Libercem, který je posledním v sezoně 2019/2020. A nejen o tom v předzápasovém rozhovoru promluvili asistent trenéra Marek Bakoš a záložník Pavel Bucha, jenž má i velkou motivaci zabodovat a vyhrát ligovou produktivitu.

„Chceme vyhrát,“ má jasno Marek Bakoš. „Přijede silný soupeř, který to hodněkrát potvrdil, dostal se i do finále poháru. Na zápas se těšíme, protože je to poslední utkání tohoto ročníku. Těšíme se i na fanoušky, kteří přijdou a věříme, že uvidí kvalitní výkon a budou si moci říci: „Ta Viktorka hrála velice dobře, jsem rád, že jsem tam byl.“ Zápas bude mít náboj,“ myslí si asistent kouče.

„Oba týmy budou mít dostatečnou motivaci,“ tuší Pavel Bucha. „Liberec hraje o pozici do pohárové Evropy. My se chceme doma rozloučit se sezonou s našimi fanoušky a hlavně je to poslední zápas pro Romana Hubníka. Bude to kvalitní duel s dobrým nasazením a bude to zajímavé,“ věří záložník.

Právě s dlouholetým klubovým kapitánem se ve středu bude Viktoria Plzeň loučit. „Vždy jsem k němu vzhlížel,“ říká o něm Bucha. „Působí na mě jako obrovský profík. Vždy jsem ho vídával mezi posledními po tréninku v posilovně, jak na sobě něco dělá. Byl to vůdčí typ, lídr kabiny, všem nápomocný. Skvělý člověk, který je přátelský a ochotný se vším pomoci. Má za sebou nádhernou kariéru, i tady v Plzni, dokázal toho spoustu. My se s ním budeme chtít pořádně rozloučit a udělat mu ten poslední den v Plzni hezčí,“ burcuje mladý středopolař.

„Hub tu zanechává velkou stopu,“ říká Marek Bakoš. „Odváděl výborné výkony, mužstvo s ním bylo úspěšné. V srdcích a myšlenkách fanoušků zůstane jako hráč, co odváděl pro tým maximum. Vždy hrál naplno a právem si tu vydobil postavení, jaké má,“ doplňuje Bakoš s tím, že trenéři mají plán ho k zápasu nominovat a umožnit mu rozloučit se na hřišti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lukáš Kaboň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, Roman Hubník, rozlučka s kapitánem, Marek Bakoš, Pavel Bucha, FC Slovan Liberec, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni se chtějí výhrou rozloučit s fanoušky i s kapitánem Romanem Hubníkem  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.