Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie má nové poznatky k nehodě, při níž se předjíždějící osobák střetl s policejním vozem jedoucím k zásahu

Zcela nové a důležité poznatky mají policisté vyšetřující nehodu, při níž se předjíždějící osobní automobil střetl s protijedoucím policejním vozidlem, které jelo se spuštěnými majáky k případu. Policie žádá svědky události o poskytnutí informací.

Nehoda se stala v pondělí 15. srpna 2022 na komunikaci I/27 mezi obcemi Červené Poříčí a Borovy na Klatovsku. „V 6.45 hodin jel řidič s vozidlem značky Škoda Octavia ve směru od obce Borovy na Švihov, kdy začal předjíždět před ním zastavující vozidlo Volkswagen Touran. Při předjíždění se řidič s vozidlem střetl s protijedoucím policejním služebním vozidlem značky Škoda Kodiaq, na němž bylo v činnosti výstražné světlo modré barvy. Následkem tohoto střetu vyjelo vozidlo Škoda Kodiaq do protisměru, kde narazilo do již stojícího vozidla VW Touran,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dana Ladmanová.

„Na základě vyšetřování policisté zjistili, že v době dopravní nehody jel za vozidlem značky Škoda Octavia, červené barvy, ve směru jízdy od obce Borovy na obec Červené Poříčí osobní automobil tovární značky Škoda Octavia, stříbrné nebo šedé barvy. Ve vozidle cestovaly dvě ženy, které měly na sobě pracovní oblečení s logem nezjištěné firmy. Dále se podařilo zjistit, že v prostoru benzinové čerpací stanice se nacházel řidič nákladního vozidla, který měl na nákladním vozidle naložený tvz. smykový nakladač. Jedná se o důležité svědky této dopravní nehody,“ informovala mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Tito a další ostatní svědci, kteří by mohli poskytnout bližší informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo v pracovních dnech zatelefonovat na číslo 974 334 251, 974 334 250 nebo 606 655 419 nebo kontaktovat policisty prostřednictvím e-mailu:kt.di.evidence@pcr.cz, popřípadě zavolat na bezplatnou tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda policejního vozidla, policie hledá svědky nehody, policejní vůz, policie, havárie, Škoda Octavia, Borovy, dopravní nehoda, Červené Poříčí, Volkswagen Touran, Škoda Kodiaq, okres Klatovy, Švihov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie má nové poznatky k nehodě, při níž se předjíždějící osobák střetl s policejním vozem jedoucím k zásahu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.