Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Na místě podivného požáru domu našli záchranáři těžce zraněného muže, utrpěl i bodné a řezné zranění

Mnohočetná zranění utrpěl osmačtyřicetiletý muž v souvislosti s podivným požárem v rodinném domu v plzeňské městské části Doubravka. Hasiči, záchranáři i policisté v Lesní ulici zasahovali v pondělí před 11. hodinou. Muž zřejmě vyskočil z okna v prvním patře, když uvnitř domu začalo hořet na několika místech současně.

„Likvidovali jsme oheň menšího rozsahu na více místech domu zároveň. Provedli jsme násilný vstup do objektu,“ uvedl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar. „Záchranáři z místa transportovali muže s mnohočetnými zraněními na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

„V součinnosti s hasiči na místě zjišťujeme příčinu a okolnosti požáru v domě. Získané poznatky policisté prověřují a dále se případem zabývají. V souvislosti s tím byla jedna osoba na místě předána do péče záchranářů,“ potvrdila bez dalších podrobností mluvčí policie Veronika Hokrová.

Vážně zraněného muže našli záchranáři podle informací serveru krimi-plzen v předzahrádce domu. Muž měl utrpět vedle zranění způsobených pádem z výšky i další rány. Mělo by se jednat o řeznou ránu na krku a bodnou ránu v břiše. Zatím není jasné, jak si tato zranění přivodil. Je velmi pravděpodobné, že se muž zranil vlastním přičiněním. A patrně i sám založil požár.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky požár domu, zraněný muž, zásah hasičů, vyskočil z okna, mnohočetná zranění, dům, úraz, požár, Doubravka, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na místě podivného požáru domu našli záchranáři těžce zraněného muže, utrpěl i bodné a řezné zranění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.