Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Polonahý, zfetovaný a opilý muž napadl dítě, poté hlavou bušil o kapotu policejního auta

O pořádný rozruch se postaral opilý a drogami napěchovaný Plzeňan, který v Třemošné před obchodem bezdůvodně napadl nezletilého chlapce. Následně zmatený muž, oděn pouze do kraťasů, vbíhal před auta i na ně útočil. Respekt u něj nevzbudilo ani služební auto policistů, do něhož udeřil hlavou až promáčkl kapotu.

Agresivní a polonahý muž pobíhal v Družstevní ulici v Třemošné na severním Plzeňsku. Není se tak čemu divit, že brzy přijela situaci zkontrolovat policie. „Po příjezdu třemošenských policistů agresivní muž zaútočil i na služební vozidlo. Muž úderem hlavy poškodil přední kapotu vozidla. Policisté agresora na místě zadrželi. Muž měl na sobě pouze kraťasy a byl viditelně pod vlivem alkoholu,“ popsala policejní mluvčí Eva Červenková.

Jejích dojmy potvrdila následná dechová zkouška, která ukázala hodnotu 2,14 promile alkoholu. Také test na návykové látky vyšel pozitivně na přítomnost THC, Amfetamin a Metamfetamin.

„Následným šetřením policisté zjistili, že agresor v ulici Družstevní před prodejnou bezdůvodně napadl nezletilého chlapce, kterému naštěstí nezpůsobil žádné zranění,“ pokračuje mluvčí ve výčtu mužových prohřešků. Zlost si agresor nicméně vybil na zaparkovaném nákladním autě, kterému urval zpětné zrcátko. „Policejní komisař zahájil trestní stíhání devětadvacetiletého muže ze spáchání přečinů výtržnictví a poškození cizí věci,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, zfetovaný muž, agresivní muž, napadl policisty, poškodil vozidlo, Třemošná, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Polonahý, zfetovaný a opilý muž napadl dítě, poté hlavou bušil o kapotu policejního auta  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.