Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Rodina až do noci hlasitě zapíjela žal po zesnulém, jeden z pozůstalých pak zkusil napadnut přivolané strážníky

Za velmi dramatických okolností skončila návštěva restaurace pro mladíka z Plzně. Spolu s rodinou a známými zapíjel žal po zemřelém. Poklidná vzpomínka se rychle vymkla kontrole a na místo vyrazila hlídka městských strážníků. Původně měla policie řešit rušení nočního klidu a roztržku dvou mužů. Zatímco jeden se rychle uklidnil, druhý neváhal policisty vulgárně a fyzicky napadat.

Ke konfliktu mezi dvěma muži došlo v Jablonského ulici v Plzni. „Dvojice se na chvilku zklidnila až do doby, než jednadvacetiletý podnapilý muž začal odmítat odejít domů.  Byl agresivní, uklidnit se jej snažili příbuzní i strážníci.  Situace gradovala a v momentě, kdy se muž pokusil fyzicky napadnout hlídku městské policie,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Mladý muž rychle skončil s pouty na rukou. Pro zasahující strážníky tím ale práce zdaleka neskončila. Do celé záležitosti se totiž začaly vměšovat do té doby přihlížející osoby. K žádným dalším atakům už ale nedošlo. „Na místě zasahovaly hlídky městské policie a policejní hlídky. Jednadvacetiletý muž se podrobil dechové zkoušce s pozitivním výsledkem 1,91 promile. Zranění na ruce, které muž utrpěl při předchozí roztržce se svým příbuzným, muži ošetřili záchranáři,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto archiv MP Plzeň

Štítky krimi, napadení strážníka, agresivní muž, alkohol, městská policie, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodina až do noci hlasitě zapíjela žal po zesnulém, jeden z pozůstalých pak zkusil napadnut přivolané strážníky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.