Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž s elektrokolem bizarním způsobem transportoval pětimetrovou kládu ukradenou v městském parku

Tak tohle tady opravdu nebylo! Naprosto kuriózní případ řešili strážníci plzeňské městské policie, kteří v ulici Edvarda Beneše zastavili cyklistu, který na svém elektrokole bizarním způsobem za pomoci podpůrných koleček transportoval asi pětimetrovou kládu. Smrkové dřevo navíc ukradl v městském parku!

Hlídka městské policie nevařila svým očím, když spatřila jak v úterý dopoledne jede po chodníku v městské části Bory cyklista s naprosto neuvěřitelným transportem. Důmyslným způsobem měl cyklista na nosiči nad zadním kolem elektrokola přivázaný jeden konec klády o průměru asi 20 centimetrů. Druhý konec stromu podpíral speciálně připravený podvozek se dvěma kolečky. Na konci tohoto „nadměrného“ nákladu ovšem chyběl tradiční červený praporek.

„Strážníci muže zastavili a při dalším důkladném prověřování zjistili, že jde o pokácené dřevo, které leželo v Borském parku. Muž uvedl, že dřevo odcizil za účelem využití k výrobě postele,“ uvedla k naprosto výjimečnému případu mluvčí městské policie Jana Pužmanová. Strážníci cyklistu na místě potrestali pokutou. Navíc musí městu zaplatit cenu dřeva odcizeného v městském parku. Ještě před samotným transportem musel muž na místě zbavit kmen větví.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky kradený strom, převážel kládu, cyklista ukradl strom, cyklista převážel strom, městská policie, elektrokolo táhlo kládu, městský park, dřevo, cyklista, Edvard Beneš, Borský park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s elektrokolem bizarním způsobem transportoval pětimetrovou kládu ukradenou v městském parku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.