Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Celostátně hledaný muž při zatýkání kladl tuhý odpor a útočil na policisty, nakonec zkolaboval

Policisté dopadli nebezpečného muže vedeného v celostátním pátrání, na kterého byl vydán příkaz k dodání do vězení. Při zatýkání se choval agresivně, napadal zasahující policisty a ve finále zkolaboval.

„Jelikož policisté měli poznatky o tom, že by se hledaný muž měl zdržovat v domě v jedné obci u Švihova na Klatovsku, tak využili svého oprávnění ke vstupu do obydlí a na pozemek. Zde čtyřicetiletý muž z Děčínska kladl policistům aktivní odpor a na opakované výzvy, aby svého jednání zanechal, nereagoval. Opakovaně fyzicky napadal zakročující policisty. Muž při zatýkání následně zkolaboval. Policisté mu poskytli první pomoc a přivolali zdravotnickou službu,“ popsala dramatické zadržení mluvčí policie Dana Ladmanová.

Za doprovodu policistů nejprve putoval zatčený muž do nemocnice k vyšetření. Následně ho eskorta převezla do věznice. Teď je navíc podezřelý ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zatýkání, agresivní muž, napadal policisty, celostátní pátrání, zkolaboval při zatčení, okres Klatovy, okres Děčín, Švihov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celostátně hledaný muž při zatýkání kladl tuhý odpor a útočil na policisty, nakonec zkolaboval  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.