Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrala po čtrnáctileté dívce, utekla při vycházce společně se svým kamarádem

Během vycházky uprchla v Plzni čtrnáctiletá dívka, která byla na základě soudního rozhodnutí svěřena do ústavní výchovy. Policie teď po ní vyhlásila celostátní pátrání a žádá veřejnost o spolupráci při jejím hledání.

Hledaná dívka má štíhlou postavu, vysoká je přibližně 165 cm, má hnědé oči a rovné dlouhé černé vlasy, které nosí upravené na pěšinku uprostřed. Je zdánlivého stáří 14 až 15 let. „Jmenovaná byla na základě soudního rozhodnutí svěřena do ústavní výchovy. Dne 30. dubna 2022 v době okolo 17.30 hodin utekla při vycházce v Plzni na Lochotíně a do současné doby se nevrátila zpět do výchovného zařízení. Dle zjištěných informací měla dívka utéci společně s Nikolasem Maťašem, který je svěřenec školského zařízení,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté získali popis oblečení, které měla jmenovaná na sobě. Jedná se o černé džíny, béžovou mikinu, černé tílko a byla obuta do černých sportovních bot značky Nike. Na hlavě měla mít černou kšiltovku s nápisem Hallo. Není nebezpečná, ani ozbrojená a netrpí žádnou nakažlivou chorobou.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná dívka, ústavní výchova, nevrátila se z vycházky, čtrnáctiletá dívka, policie, Plzeň, Nike, Lochotín, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po čtrnáctileté dívce, utekla při vycházce společně se svým kamarádem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.