Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Dva mladí muži se před deštěm schovávali uvnitř cizího BMW a v klidu si tam pokuřovali

Vskutku kuriózní výmluvu použili dva mladí muži, které policejní hlídka v Plzni načapala uvnitř zaparkovaného vozidla značky BMW, které ovšem nebylo jejich. Hlídku přivolal majitel vozu, jenž spatřil dvojici, jak nasedá do jeho auta.  

Dva muže prý překvapila v pozdních večerních hodinách dešťová přeháňka. Když zrovna procházeli kolem zaparkovaného osobního vozidla značky BMW, jeden z nich si všiml, že automobil není zamčený. „Neváhali a do vozidla nasedli. Schovali se před deštěm a mohli si tam v klidu vykouřit cigaretu, jak později sdělili policistům,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová. Majitel vozu, který automobil nejspíš zapomněl uzamknout, viděl celou situaci z okna svého bytu. Okamžitě kontaktoval policii s tím, že se mu někdo vloupal do vozidla. Po příjezdu na místo policisté oba muže omezili na osobní svobodě. Případ teď vyšetřují jako přestupek proti majetku.

VIDEO: Zdrogovaný zloděj ukradl auto i se dvěma belgickými ovčáky. Policii ujížděl rychlostí 185 km/h

Ponechat nastartovaný automobil zaparkovaný před domem i se dvěma belgickými ovčáky uvnitř vozidla se nevyplatilo jeho majiteli. Vozu se totiž zmocnil pohotový zloděj, který s ním okamžitě odjel z obce na jižním Plzeňsku. Krátce poté vypukla divoká...

S automobilem souvisí i další případ, který vyšetřují policisté z Plzně. „Dosud neznámý pachatel se vloupal u Letkova do zaparkovaného vozidla značky Mazda. „Pachatel rozbil skleněnou výplň zadních dveří zaparkovaného vozidla a ze zavazadlového prostoru odcizil koloběžku. Z nádrže následně odčerpal asi 16 litrů nafty, odmontoval jeden přední světlomet a autobaterii. Poškozenému majiteli způsobil škodu v celkové výši 27 tisíc korun. Poškozením vozidla přitom způsobil škodu o několik tisíc korun vyšší než samotným odcizením věcí," řekla mluvčí policie. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky BMW, schovali se před deštěm, otevřený automobil, cizí automobil, Plzeň, policie, Mazda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva mladí muži se před deštěm schovávali uvnitř cizího BMW a v klidu si tam pokuřovali  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.