Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Mladý pár je na útěku z výchovného ústavu, dvojice je nejspíš v Plzni

Policie pátrá po sedmnáctileté Alexandře, která odjela na povolenou vycházku za svou matkou. K té však nedorazila a jen ji zanechala vzkaz, že volný čas stráví se svým přítelem v Plzni. Od té doby se do ústavu už nevrátila a telefon má vypnutý. Společnost by ji měl dělat stejně starý přítel Dominik, který je taktéž na útěku z výchovného ústavu.

Hledaná dívka odjela minulý pátek z výchovného ústavu na Pelhřimovsku na návštěvu k matce do Přeštic na jižním Plzeňsku. „Ke své matce vůbec nedojela, byla s ní pouze v telefonickém kontaktu, kdy uvedla, že vycházku tráví se svým přítelem v Plzni. Od této doby se do výchovného ústavu nevrátila, nepodala o sobě žádnou zprávu a mobilní telefon má vypnutý,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková s tím, že se nejedná o dívčin první útěk.

Dívka je vysoká zhruba 163 centimetrů, má hnědé oči a tmavé dlouhé vlasy. Na levá tváři má mateřské znaménko. „Na útěku by měla být ve společnosti svého přítele, který se rovněž nevrátil do výchovného ústavu na Domažlicku a je po něm taktéž vyhlášeno celostátní pátrání,“ doplnila mluvčí. V souvislosti s tím žádají policisté všechny, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledaných osoby, aby se neprodleně obrátili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, Domažlicko, Přeštice, Plzeň, výchovný ústav, Plzeňský kraj, okres Pelhřimov, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý pár je na útěku z výchovného ústavu, dvojice je nejspíš v Plzni  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.