Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují vraždu dítěte, muž podezřelý z tohoto hrůzného činu je těžce zraněný

Při násilném činu na Klatovsku přišlo v úterý dopoledne o život dítě. Tragédie se stala v jedné menší obci. Policie k případu uvedla, že vážně zraněného muže, podezřelého z vražedného útoku na dítě, transportovali záchranáři do nemocnice. Podle našich informací by se mělo jednat přibližně třináctiletého chlapce a jeho otce, který následně po činu údajně vyskočil z okna. Vražedným nástrojem byl pravděpodobně nůž.

„Dnes dne krátce po půl desáté hodině jsme přijali oznámení o tragické události, ke které došlo na Klatovsku. Na místo ihned vyjeli klatovští policisté i záchranáři. V současné době můžeme pouze sdělit, že na místě po násilném útoku zemřelo nezletilé dítě. Podezřelého muže, který byl zraněn, si převzali do své péče zdravotníci a letecky jej transportovali do nemocničního zařízení,“ informovala o tragédii bez dalších podrobností mluvčí policie Pavla Burešová. Muž byl v kritickém stavu transportován do nemocnice v Plzni. 

Kriminalisté případ vyšetřují pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy. „S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vražda, vražda dítěte, těžké zranění, tragédie na Klatovsku, Klatovsko, okres Klatovy, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují vraždu dítěte, muž podezřelý z tohoto hrůzného činu je těžce zraněný  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.