Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řeka Berounka vydala tělo utonulého muže, policie pátrá po jeho totožnosti

Tělo muže bez známek života našli dnes rybáři v řece Berounce kousek za kostelem sv. Jiří v Plzni na Doubravce. Přivolaní záchranáři už jen mohli konstatovat úmrtí. Vyšetřovatelé se nyní obracejí na veřejnost a hledají svědky, kteří by mohli pomoci s odhalením totožnosti neznámého nebožtíka.

„Dnes před devátou hodinou dopoledne rybáři ve vodním toku řeky Berounky, nedaleko lávky v lokalitě za kostelem sv. Jiří, směrem k Pecihrádku na Bílou horu, nalezli mrtvého muže. Na místo byli přivoláni policisté, policejní potápěč, hasiči a koroner,“ uvedla k případu policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Příčinu jeho smrti určí nařízená soudní pitva. V současné době se kriminalisté soustředí hlavně na odhalení totožnosti mrtvého. Neznámý muž byl štíhlé postavy s výškou zhruba 175 centimetrů. Měl krátké tmavé vlasy a na sobě červené tričko s krátkým rukávem a tmavě modré džíny značky LEE. Na nohou měl kotníkové boty značky Quechua.

„Policisté žádají občany o poskytnutí informací ke zjištění totožnosti mrtvého muže, které můžete sdělit na tísňovou linku policie číslo 158 nebo nejbližší policejní služebnu,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Denisa Albaniová

Štítky krimi, exitus, koroner, Plzeň, Berounka, utonulý muž, tělo v řece, Doubravka, Bílá Hora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řeka Berounka vydala tělo utonulého muže, policie pátrá po jeho totožnosti  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.