Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Agresivní opilec napadl a zranil řidiče linkového autobusu, který chtěl ve svém vozu zjednat pořádek

Nesmírně agresivní výtržník pod vlivem alkoholu slovně i fyzicky napadl řidiče linkového autobusu na trase u Nepomuku na jižním Plzeňsku. I když se opilému muži podařilo bezprostředně po útoku uprchnout, policisté ho velmi rychle vypátrali a zadrželi. Následně ho rovnou převezli na záchytku.

„Pětatřicetiletý muž se během jízdy autobusem z Dvorce do Nepomuku choval velice neslušně. Řidič ho vyzval k tomu, aby svého jednání zanechal a pohrozil mu vyloučením z přepravy. Výtržník ale nepřestával, řidič tedy zastavil autobus s úmyslem muže přimět k opuštění dopravního prostředku. Namísto vystoupení ale muž přistoupil k řidiči a po slovních urážkách řidiče fyzicky napadl, čímž mu způsobil drobné zranění,“ popsal incident mluvčí policie Ondřej Hodan.

Po útoku agresor z autobusu v Nepomuku utekl, ale dlouho neunikal. Řidič totiž ihned zavolal na linku 158. Zanedlouho policisté podezřelého muže nalezli a zadrželi. Následně putoval k vystřízlivění do Plzně na protialkoholní záchytnou stanici. Výtržník je teď podezřelý ze spáchání několika přestupků.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky agresivní opilec, napadl řidiče autobusu, záchytka, protialkoholní záchytná stanice, linkový autobus, napadený řidič, Nepomuk, Plzeňský kraj, Dvorec, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec napadl a zranil řidiče linkového autobusu, který chtěl ve svém vozu zjednat pořádek  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.