Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Štědrovečerní incident dvou cizinců skončil vraždou jednoho z nich, muž zemřel v kaluži krve

, aktualizováno 26. prosince 2021, 13:50

Násilnou smrtí jednoho muže skončila na Štědrý večer hádka dvou cizinců na ubytovně v Třemošné na Plzeňsku. Muž zemřel na místě v kaluži krve na následky pobodání a přivolaní záchranáři mu už nedokázali pomoci. Útočník, který byl v sobotu obviněn z vraždy, byl dnes z rozhodnutí Okresního soudu Plzeň sever vzat do vazby.

Krvavý incident se stal před osmnáctou hodinou, kdy došlo k rozepři mezi dvěma cizinci. „Policisté po příjezdu na místo nalezli jednoho muže bez známek života, druhý muž byl na místě zadržen,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Napadený muž utrpěl velmi vážné zranění s velkou ztrátou krve. Lékař záchranné služby na místě konstatoval úmrtí,“ potvrdila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Jednalo se o rusky mluvící muže. 

„Plzeňští kriminalisté dnes zahájili trestní stíhání třicetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Obviněný na kuchyňce ubytovny v obci Třemošná po předchozí slovní rozepři s osmatřicetiletým cizincem uchopil kuchyňský nůž a s úmyslem jej usmrtit ho bodnul do levé prsní krajiny. Muž utrpěl zranění, kterému na místě podlehl. Podezřelý byl zadržen a umístěn do policejní cely, kde čekal na rozhodnutí o umístění do vazby. Za trestný čin vraždy hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let," uvedla v sobotu k případu mluvčí policie. V neděli putoval obviněný muž z rozhodnutí soudu do vazby. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky ubodaný cizinec, hádka na ubytovně, incident na ubytovně, konflikt mezi cizinci, vražda, Štědrý den, Třemošná, Plzeň, Plzeňský kraj

Štědrovečerní incident dvou cizinců skončil vraždou jednoho z nich, muž zemřel v kaluži krve  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.