Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Drzý zloděj okradl spícího muže poblíž zastávky, natočila ho kamera

Neuvěřitelně drze si počínal zatím neznámý lupič, který si všiml spícího muže na zastávce v Plzni. Svou nic netušící oběť prošacoval a odnesl si peněženku s platební kartou. Policisté nyní zveřejnili fotografie, kde je zachycen podezřelý muž.

Zloději neváhají využít sebemenší příležitost, jak přijít k cennostem nebo finančního obnosu. Využívají nepozornost svých obětí a přesně tak postupoval i lapka na Slovanech.

„Dosud neznámý pachatel dne 18. září 2021 v jednu hodinu odpoledne odcizil z lavičky na zastávce MHD volně odloženou bundu, takzvaný bomber. Následně přistoupil k poškozenému, který ležel na trávě nedaleko zastávky a spal, a z kapsy kalhot mu odcizil peněženku s finanční hotovostí a platební kartou,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Kriminalisté v rámci vyšetřování získali fotografie z kamerového záznamu, kde je zachycen  podezřelý muž a žádají veřejnost o spolupráci. Pokud poznáváte osobu na fotografiích, obraťte se na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, zloděj, pátrání, policie, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drzý zloděj okradl spícího muže poblíž zastávky, natočila ho kamera  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.